Tjo og hopp.

Dette har vært en rimelig innholdsløs dag, sett med mine øyne. Sov godt i natt, helt til jeg ble vekket kl. 9. Hadde fått møtetid på AHUS kl 10, så da var det bare å dusje og å pakke en bag og dra av sted. Vel fremme oppdaget jeg ENDA et venterom med gode stoler, venterommet til dagkirurgisk i bygning 2. Så etter å ha ventet en liten stund, ble jeg sendt inn for å skifte og gjøre meg klar. Fikk så utdelt seng, og beskjed om at det ville bli en del venting. Er det noe jeg er så er det avslappet og tilpasningsdyktig, så da sov jeg. Ble avbrutt av anestesileger og andre som, forhåpentligvis, fikk noenlunde sammenhengende svar. TROR? jeg ble trillet inn til operasjon litt over 14.00. Husker hun (kirurgen) sa noe om å måle blodtrykket mens jeg var våken, så var jeg borte igjen.

Har så en svak fornemmelse av flere forsøk på å vekke meg før jeg jeg våknet for en times tid siden. Er litt øm og sår, men definitivt i mye bedre form enn da jeg lå her i fjor. Har sendt nødmelding til min bedre halvdel med ordre om Ferrero Rocher og cola. Har glefset i meg litt kremen grønnsaksuppe, er ikke sikker på grønnsakene….. Purre? og noen rundstykker med egg osv. begynner jeg å kjenne meg som et menneske. Utrolig nok trøtt fortsatt.

Nå skal jeg snart ta opp alle de 29 god bedrings- kortene fra 6b og lese gjennom dem en gang til. Kirurgen var fornøyd, så ikke ut som de fant noe i lymfeknutene, så da er jeg fornøyd også. Er litt usikker på om jeg håper på en runde med cellegift, sånn for sikkerhetsskyld, eller om jeg håper på å slippe. Mulig jeg føler meg tryggere med? Men det vil bety lengre tid vekke fra jobben, det er jeg ikke glad for. Jaja.. Får sikkert ikke velge det selv uansett.

Klem til alle der ute, jeg har det bra.